Despre noi

Ce ati zice daca ati putea sa va transformati camera de lucru intr-un adevarat album foto?
Canvex nu inseamna doar un site ce comercializeaza tablouri de cea mai buna calitate si cu cea mai variata gama de imagini. Canvex este o idee nascuta din pasiunea pentru arta si din dorinta de a aduce un plus de culoare vietii dumneavoastra.
Odata intrat in lumea Canvex, va veti lasa fascinat de cea mai variata combinatie de culori si imagini. De la imagini abstracte si pana la cele mai frumoase peisaje, Canvex va incanta cu o colectie de tablouri atent selectionate si cu o calitate ireprosabila a executiei.
Indiferent daca vreti sa dati putina culoare biroului dumneavoastra sau daca vreti sa transformati amintirile dragi in opere de arta, Canvex va ajuta sa va personalizati tablourile cu imaginile dorite. Puteti alege o imagine deja existenta in galeria de tablouri puse la dispozitie in catalogul de pe site sau puteti sa ne trimiteti o poza favorita pe care noi sa o transformam intr-o capodopera.
Accesand Shop Online, puteti selecta o imagine din gama de tablouri Canvex sau ne puteti trimite imaginea dorita intrand la sectiunea My Canvex. In doar cativa pasi, puteti opta pentru un cadou custom made si sa oferiti un zambet unic persoanei dragi sau va puteti bucura de tabloul Canvex dorit.
Pentru ca ne dorim sa ramaneti alaturi de noi, va invitam pe pagina de Facebook a comunitatii Canvex pentru a ne arata cum v-ati personalizat incaperea.

Misiunea Canvex:
Misiunea Canvex este de a da o noua culoare vietii clientilor sai. Canvex furnizeaza solutii variate si de calitate pentru decor, oferind clientilor sai o adevarata fereastra catre cele mai indraznete vise, spre inspiratie si creativitate.

Viziunea Canvex:
Intr-o lume in care nu exista doar alb si negru, in care oamenii nu au puterea sa se bucure de culorile vietii si de calitatea amintirilor proprii, viziunea Canvex este aceea de a deveni unul dintre cei mai importanti funizori de tablouri printate pe panza canvas, atat pentru clientii finali cat si pentru companiile specializate in vanzarea obiectelor de decor. Canvex isi doreste sa devina un punct de referinta in industria Art Deco.

Valorile noastre:
Credem in unicitatea trairilor si a emotiilor fiecaruia si acest lucru ne ajuta sa ne reinventam periodic. Respectam clientul prin oferirea de produse de calitate si servicii furnizate in timp real. Investim in echipamente de ultima generatie si furnizam cele mai inedite solutii pentru decor.

Alege valuta:

Cosul meu (0  produse)

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/canvex/public_html/content/generale/header.php on line 113
  • Total: 0,00 Lei
  • Vezi cos
Nu am cont